Безплатна доставка до офис на Еконт или при покупка над 60лв.

Search our collections

View bestsellers 

Pre-order our new design

Bespoke timepieces

Бижута от сребро – подходящ аксесоар за всяка стилна жена

Сребърно бижу  колие в подаръчна кутия

Наричат бижутата завършващия щрих към всеки тоалет. Действително те са акцента, който първо се забелязва особено ако са правилно съчетани и подходящи за цялостния стайлинг на жената, която ги носи. Дамите са облагодетелствани по отношение на използваните материали, модели, стилове и дизайн на накитите, които носят. Бижута от сребро, злато, скъпоценни камъни, кожа и всякакви други са перфектното решение в зависимост от стила на обличане. Има обаче правила за това кой от използваните за направа на бижута материали можете да съчетаете със съответния начин на изграждане на съвършената визия. Има материали като среброто златото, които са от типа на така наречените универсални и при тях успешното адаптиране към различни материи и цветове става много по-лесно отколкото при аксесоарите, изработени от други материали като камъни, текстил, кожа. Среброто е хипоалергенно, но въпреки това, когато избирате такива накити за друг човек е добре да сте наясно към това дали неговата или нейната кожа не е чувствителна към материала.

Бижутата от сребро са перфектни за всеки повод. Много дизайнери предпочитат да работят със среброто именно заради неговата адаптивност към други материи. Освен това като благороден метал, който е сравнително евтин среброто е много лесен за обработка и дава възможност на бижутерите да развихрят своето въображение и фантазия по отношение на дизайна на бижуто, което създават. Предимствата на тези бижута от сребро естествено са причината те да са толкова търсени от жените, които обичат разнообразието и наблягат на собствен стил и визия. Така например любимия си пръстен можете да носите както със спортно – елегантен костюм, така и на официално събитие, при което се изисква специален дрес код.
Затова казваме, че среброто е много добре адаптиращо се към материи, повърхности и цветове. Неговата неутралност го прави наистина съвършения материал, от който да се изработват както семпли, така и сложни детайли. Затова и много бутикови магазини за накити и аксесоари предлагат в своята гама продукти специална колекция бижута от сребро за ценителите на изгодните и стилни бижута.
Ако търсите идеалния подарък за предстоящите романтични празници като Свети Валентин и 8-ми март можете да се доверите на прекрасните комплекти от сребро от онлайн магазина за безупречен стил Maram Bulgaria. Всеки впечатляващ тоалет се нуждае от перфектния накит, който да дава самочувствие и да направи жената неотразима. Затова подарете на дамата на сърцето си уникални и единствени по своя дизайн бижута от сребро. Покажете ѝ своето уважение и обич не само с букет от сто рози, но и с изискан дар, която тя да носи с удоволствие.